KAHRAMANMARAŞ / ELBİSTAN - Yapraklı İlkokulu

Yapraklı İlkokulu

Adres
YAPRAKLI MAH. YAPRAKLI SK. YAPRAKLI ILKOKULU VE ORTAOKULU BLOK NO 8 İÇ KAPI NO 1 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Bireysel farklılıklarını ortaya çıkararak, Bilginin ve bilgili insan olmanın önemini kavrayabilen, Başarma ve kazanma duygusu yerleşmiş, Topluma yönelik proje ve çözümler üretebilen, En az bir veya iki yabancı dili etkin bir şekilde kullanabilen bireyleri yetiştiren bir eğitim kurumu olmak.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
08.30 başlangıç saati 15.30 bitiş saati
kalorifer (kömürlü)
Araç ile
Servis Bilgisi
Yapraklı mahallesine sabah saat 07.00 ile 17.00 arasında belediye servisleri düzenli gidip gelmektedir.
Yapraklı Mahallesi Elbistan